Leonie Teerling

Leonie Teerling vierkant.jpgMijn naam is Leonie Teerling. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedente en consultant werving & selectie gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Healing, Reading, Meditatie, Mindfulness en Tantra. Maar weet dat deze cursussen en opleidingen niet hebben geleid tot wie ik nu ben. Daar heeft het leven voor gezorgd...

Mijn leven is geen standaard leven geweest. Ik heb vele ups en downs gekend. Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom mij dat heeft moeten overkomen. Wat is het doel geweest, wat heb ik ervan geleerd en in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan en heb mezelf regelmatig een spiegel voor durven houden. Het leven heb ik volop in de wind beleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te duwen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in mijn praktijk op het gebied van Healing & Reading, (spiritual) Coaching, Reiki en Tantra, en met mijn levenservaring, mensenwijsheid en intuïtie kan ik je helpen met een Multidimensionale Healing-Reading-Coaching, Sexual Healing of een Re-connection Healing (met je Oorsprong en Gaia).

Ik ben kanaal voor de hogere lichtwerelden. Tijdens een sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. De energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is om te helen wat heling behoeft. Ook komen er woorden en boodschappen door die jou inzicht verschaffen over de kern van je situatie en het door jou ingebrachte thema. Je kunt er vertrouwen in hebben dat er precies die heling plaatsvindt wat gebeuren moet voor jou op dat moment. Mijn specialisme is vooral:

  • seksualiteit
  • zelfliefde, eigenwaarde en zelfvertrouwen
  • innerlijk kind / angsten
  • jeugdtrauma's
  • voorouderlijke familielijn
  • patronen uit vorige levens

→ Ik geef sessies Live in Veelerveen Live of Telefonisch / op afstand via een foto.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefdevolle groet, Leonie ♥

Reading and healing in English is available on request.

Hoe kan ik boeken?

Specialisme

- Doorbraak oude patronen
- Keuzes maken bij werk, studie, relatie, e.d.
- Hooggevoeligheid tot kracht maken
- De ontwikkeling van hoofd naar buik
- Chakra healing
- Heling seksualiteit

Cliënt ervaringen

Wat een intense sessie was het; ik zei voor de grap tegen Joke bij het weggaan dat je me goed had geopereerd. Zo voelde het echt. De dagen erna liep ik erbij alsof ik net bevallen was; waggelend en met een heel beurs onderlijf. Ik heb de zwangerschapsbroeken er maar weer bijgepakt. Kortom; het heeft veel losgemaakt en de naweeën zijn best 'hard werken'... Het gaat 's nachts gewoon lekker door, dus weinig slaap. Maar wel mooi hoor. Alsof die hele onderbuik in het licht gezet wil worden en ik dan eindelijk in m'n lijf op planeet aarde mag landen om in die buitenwereld te gaan doen wat ik dan maar te doen heb.


Ik heb bijna. 3 uur liggen 'slapen' tijdens en na de healing. De volgende dag werd ik verrast door het gemak en de kalmte waarmee ik in het donker door de bergen heb gereden. Iets wat ik daarvoor niet gedaan zou hebben en nu heel fijn was in deze nood situatie. Af en toe ruik ik iets van de sinaasappel bloesem om mij heen,het ontroert mij wen ik voel mij dankbaar.
Dankjewel!


Ik wil je nogmaals danken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen! Ik kan niet zo goed onder woorden brengen wat er nu allemaal met me gebeurt maar ik voel me echt een ander mens. Het lijkt alsof mijn onzekerheid is weggevallen en dat ik veel steviger in mijn schoenen sta, en ik voel veel meer liefde voor mezelf merk ik. Dat maakt het leven een stuk lichter :) Dank je wel!


Dear Leonie, I would like to thank you for the session from core of my heart . You are a really a blessed human on this earth . Moments of pleasure and happiness are not explainable and I wish I could be in that state of mind for always. I think experience of Oneness you gave me is a biggest gift of my life.

Kwaliteit samenwerkende Elohim healers-coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na Sessie

- Drink kristal water
- Voetenbad met een paar salie druppels
- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur

Tarieven

Voor Tarieven klik hier